MJ Tennis

Tennislessen voor alle leeftijden en niveaus

TENNISLESSEN

Groeps- en privélessen

MJ Tennis biedt aan alle beginnende, nieuwe, enthousiaste, jonge, oude ervaren tennisspelers en speelsters een gevarieerd programma, om zo nog meer tennisplezier te krijgen in het tennissen.

De groepslessen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan, of 8 personen op 2 banen. De lessen duren 60 minuten en deze staan op een vast tijdstip iedere week.

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden, is een privéles ideaal. Privélessen volg je alleen of met z’n tweeën.

IEDEREEN IS WELKOM

Voor alle leeftijden

TENNISKIDS

VAN 4 T/M 13 JAAR

JUNIOREN

TOT 18 JAAR

SENIOREN

VANAF 18 JAAR

TENNISCLINICS

Voor bedrijven

Manon Jonker Tennis biedt met 2 tennisbanen, die het hele jaar bespeelbaar zijn, de ideale mogelijkheid voor een sportieve uitdaging. Er is dan ook niets wat je tegenhoudt om sportief aan de slag te gaan met je collega’s en zakenrelaties. Teambuilding, een teamuitje je voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien. Deze clinics kunnen volledig op maat worden gemaakt en er zijn diverse programma’s en gaan altijd in overleg. Zo is het ook mogelijk om een clinic te combineren met bijvoorbeeld koffie, thee en gebak. Of een high tea, high wine, een lunch of een bbq.

TENNIS

Acties

STRIPPENKAART
5 lessen voor de prijs van 4

€ 240,-

SPORTIEVE QUALITY TIME

€ 50,-

per uur