De leerlingen van MJ Tennis gaan loten verkopen voor de nieuwe verlichting voor het komend winterseizoen.

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook MJ Tennis De leden van MJ tennis zetten zich dit jaar in voor de nieuwe verlichting zodat wij komend winter seizoen kunnen doortrainen.

Extra inkomsten hard nodig Janine Mennenga, clubcoördinator van MJ Tennis: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de verlichting van de banen. Het doel is om komend winterseizoen door te trainen wanneer het eerder donker zal worden. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu kan MJ Tennis de extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de MJ Tennis Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

SCAN DE QR CODE EN KOOP JE LOT!​

Dit jaar gaan de leden van MJ Tennis loten verkopen met de Grote Clubactie.

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de nieuwe verlichting zodat wij komend winter seizoen kunnen doortrainen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie en zal worden uitgedeeld op de tennisbaan. De volwassenen zullen een e-mail ontvangen met een QR code en een persoonlijke link. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je rechts in het instructiefilmpje.

We doen het samen! We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Vergeet niet dat wij prijzen uitreiken voor de leden die de meeste loten verkopen. De prijsuitreiking zal in december plaatsvinden. Hier volgt nader bericht over.

  • 1ste prijs, Gratis Racket t.w.v. € 100,- uit te zoeken bij onze sponsor Reuvers sport en de wisselbeker
  • 2de prijs, Gratis tas t.w.v. € 60,- uit te zoeken bij onze sponsor Reuvers sport
  • 3de prijs, 2 kaartjes Monkey Town
  • 4de prijs, Ijsbon van Saluti t.w.v. €10,-

  • Daarnaast zullen alle kinderen beloond worden voor het meedoen aan de grote clubactie!

    Wij hebben er zin in! Laten we de grote clubactie tot een groot succes maken!