MJ Tennis

Tennisclinics voor bedrijven

VOOR BEDRIJVEN

Tennisclinis op maat

In deze stressvolle tijd met collega’s even stoom afblazen? Of met personeel of zakenrelaties een unieke ervaring beleven?

Manon Jonker Tennis biedt met 2 tennisbanen, die het hele jaar bespeelbaar zijn, de ideale mogelijkheid voor een sportieve uitdaging. Er is dan ook niets wat je tegenhoudt om sportief aan de slag te gaan met je collega’s en zakenrelaties. Teambuilding, een teamuitje je voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien. Deze clinics kunnen volledig op maat worden gemaakt en er zijn diverse programma’s en gaan altijd in overleg. Zo is het ook mogelijk om een clinic te combineren met bijvoorbeeld koffie, thee en gebak. Of een high tea, high wine, een lunch of een bbq.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, kunt u bij ons met uw collega’s een tennisclinic volgen. Of wat dacht u van het aanbieden van een tennisclinic aan uw personeel of zakenrelaties? Wellicht in combinatie met uw (bedrijfs)presentatie?

Bedrijfstennis voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien. De clinics, eventueel met een hapje en een drankje, stellen wij met jullie wensen samen.

Catering

Een catering met uw wensen verzorgt Manon Jonker Tennis ook. In overleg maken we een passend programma voor u!

Mogelijkheden

Hiernaast hebben we een voorbeeld hoe een ochtend of middag programma eruit kan zien.

* Tennisschool Manon Jonker zorgt voor al het benodigde trainingsmateriaal, zoals rackets, ballen etc. Huurprijs van dit materiaal zit bij de totale kosten inbegrepen, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Het

OCHTEND

programma bestaat uit:
Het

MIDDAG

programma bestaat uit:

Schrijf je in voor de zomerlessen 2024

Geef je op vóór 1 april 2024!